LAAT JE HUIS HEERLIJK RUIKEN MET AROMATHERAPIE

Ruime keuze Aroma Diffusers, Etherische Oliën.

 

Wij zijn je nieuwe beste vriend als het gaat om het vinden van hoogwaardige aroma diffusers en etherische oliën tegen een eerlijke prijs. Hoe doen wiJ dat? Door de tussenpersonen te verwijderen en de besparingen aan jou te geven.

 

 

 Diffusers

 

De opvolger van de populaire Unity diffuser.. Unity 2.0! We hebben geluisterd naar alle feedback en de perfecte diffuser samengesteld! Unity 2.0 brengt eenheid en rust in huis. Deze mag niet ontbreken in jouw interieur!...

Wij hebben de kleur: zwart, nude en grey

De prijs is: €49,95  

Geurwolkje® Blends

Originele Geurwolkje® Etherische olie Blends

Ontspannend - Geurwolkje® Blend - 100% Etherische Olie - 5 en 10 ml

Ben je uit balans? Vind je het lastig om je te ontspannen? Verlies je jezelf in negatieve gedachtes? Vind je het lastig je emoties te uiten? Deze ‘Ontspannend' blend is dat je zoekt!

Deze geweldige etherische olie blend is er speciaal om jou te helpen ontspannen. Om je te helpen een goede mindset te vinden, zodat je eindelijk écht kan loslaten. 'Ontspannend' is samengesteld uit lavendel, marjolein en melisse. Deze etherische oliën zorgen samen voor een frisse, kruidige geur.

 

Ontspannend en jouw gemoedstoestand

De verschillende ingrediënten hebben elk een eigen werking op je lichaam en geest. Samen vormen ze rust in een potje. Lavendel zorgt voor diepe ontspanning, betere nachtrust en een afname van zenuwachtige gevoelens. Marjolein helpt tegen geestelijke vermoeidheid, brengt rust en heeft een positieve invloed op jouw stemming en gedachten. Melisse helpt je dingen te verwerken en brengt troost. Samen vormen deze oliën de blend ‘Ontspannend’, die staat voor ultieme ontspanning.

Prijs €9,95 

 

 

Sensatie - Geurwolkje® Blend - 100% Etherische Olie - 5 ml


Zou je graag alles wat meer loslaten? Kan je wat hulp gebruiken om helemaal tot jezelf te komen en eens écht te ontspannen?

Deze etherische olie is precies het hart onder de riem wat je nodig hebt. De heerlijke combinatie van citroen, geranium, palmarosa, patchouli, sandelhout en wierook geeft een ontspannen en open gevoel. Deze geur draagt warmte uit en bereid ons lichaam voor om los te laten en je over te geven aan de sensaties die zowel je lichaam en geest kan ervaren als je volledig ontspannen bent. 

Sensatie en jouw gemoedstoestand
De verschillende ingrediënten hebben elk een eigen werking op je lichaam en geest. Samen vormen ze sensation in een potje. Citroen is de frisse geur die we allemaal kennen en helpt je te aarden in het heden. Geranium ontspant en stelt gerust en opent de ogen voor de mooie dingen in het leven. Palmarosa opent het hart en brengt rust in de geest en is daarom rustgevend als je je opgejaagd voelt. Patchouli zorgt voor een dromerige sfeer waarin je jezelf kan loslaten, maar ook voor een stukje geaardheid. Sandelhout vergroot de fantasie en stimuleert de scheppende kracht. Wierook zorgt voor kalmte, evenwicht en het vinden van je eigen centrum.

 

Prijs €9,95

 

 

 

Wintersprookje - Geurwolkje® Blend - 100% Etherische Olie - 5 ml

Heb jij behoefte aan emotionele warmte en geborgenheid tijdens deze koude, donkere winterdagen? Vind jij het soms moeilijk om problemen en lasten van het verleden los te laten? Nemen negatieve gedachtes af en toe de overhand? Zo te horen heb jij behoefte aan een magisch wintersprookje!

Deze Wintersprookje blend prikkelt onze dromen en fantasie en maakt ons ontvankelijk voor nieuwe ervaringen en indrukken. De warme geur is de perfecte keuze voor meer positiviteit en gezelligheid in huis, zeker tijdens de kortste dagen van het jaar!

De combinatie van citroen, den, kaneel, rozemarijn, sinaasappel, vanille en vetiver geeft ons een verlevendigend gevoel en werkt verwarmend. Deze unieke combinatie van etherische oliën zorgt voor een gevoel van geborgenheid, warmte en geluk, met een gezellige geur die echt bij het winterseizoen past. Zij opent de mogelijkheid elke situatie weer met vertrouwen onder ogen te zien.

Wintersprookje en jouw gemoedstoestand

De koude winterdagen kunnen soms negatieve gevoelens naar boven halen. Over het algemeen is onze gemoedstoestand in de wintermaanden wat minder opgewekt en gemotiveerd als tijdens de zomer. De korte dagen, de kou, de grijze lucht en de afwezigheid van de zon kunnen zorgen voor een dipje. Wintersprookje helpt je om dit dipje door te komen en weer vooruit te kijken.

De unieke aroma van Wintersprookje helpt je te concentreren op mogelijkheden en oplossingen. Je ziet alles weer wat positiever in en dat zorgt ervoor dat je je meer happy voelt en oplossingsgericht kan denken. Geniet van de winter, want elk seizoen heeft zijn charmes!

 

prijs €9,95

 

 

 

 

Balance - Geurwolkje® Blend - 100% Etherische Olie - 5 ml

Neem je vaak te veel hooi op de vork en vind je het lastig om alle ballen in de lucht te houden? Ben je mentaal uit balans? Doe jij alleen maar aan geven en vergeet je soms ook wat te nemen? Deze balance blend zorgt ervoor dat jij weer in evenwicht komt.

Balance is een etherische olie blend die speciaal is samengesteld voor mensen die altijd aan staan. De harde werkers en de groothartige lieverds die alsmaar zorgen voor anderen. Zij vergeten vaak om ook aan zichzelf te denken! De heerlijke aroma van balance zorgt ervoor dat er evenwicht ontstaat in geven en nemen. En hij ruikt ook gewoon superlekker!

De blend bestaat uit benzoë, citroen, gember, patchouli, peper, sandelhout, vanille, vetiver en ylang ylang etherische oliën. Samen vormen ze een warme, hout-achtige, licht-zoete geur.

Latijnse / botanische namen: styrax tonkinensis, citrus limon, zingiber officinalis, pogostemon patchouli, piper nigrum, amyris balsamifera, vanilla planifolia, vetiveria zizanoides, cananga odorata.

Balance en jouw gemoedstoestand

De verschillende ingrediënten hebben elk een eigen werking op lichaam en geest. Zo geeft benzoë een gevoel van warmte, rust en tevredenheid. Citroen verfrist je geest. Gember biedt geborgenheid en helpt je minder hard voor jezelf te zijn. Patchouli brengt contact tussen onze geest en ons fysieke lichaam, voor een betere verbinding met jezelf. Peper geeft energie en helpt je weer opladen. Sandelhout is een spirituele olie die je dichterbij je hogere zelf brengt, terwijl vanille je naar het nu brengt met het gevoel van een warme omhelzing. Vetiver is prettig bij mentale uitputting en werkt aardend. En ten slotte brengt ylang ylang ontspanning

 

prijs €9,95

 

 

Al onze artikelen van Geurwolkje zijn enkel verkrijgbaar in onze winkel en niet online

 

Kom deze geweldige producten bekijken en ruiken in onze winkel/showroom in de Meern.