Onze assortiment vloeren

 

PVC vloeren

hebben de voordelen van parket, laminaat en vinyl gecombineerd. Het assortiment KLIK pvc van PAINTEX is zeer sterk dankzij de rigide drager, gemaakt op basis van steengruis. Een belangrijke eigenschap is dat PVC rigid core zeer geschikt is voor vloerverwarming. De vloeren vervormen niet bij hoge temperaturen en hebben daarbij een warmteweerstand van ca. 0,04m² K/W. Doordat de PVC vloeren in ons assortiment 100% vochtbestendig zijn, kunnen ze in alle ruimtes in huis worden gelegd. Zo zijn de PVC vloeren dus ook geschikt voor onder andere badkamers.

Paintex verkoopt, click pvc met geïntrigeerde ondervloer, dryback pvc en pvc tegels.

 

Al onze pvc vloeren zijn van AA kwaliteit 

 

Houten vloeren

Er is niets zo karaktervol als een échte houten vloer. Iedere plank is anders en dit maakt iedere vloer authentiek. Met een houten vloer creëert u altijd een warme sfeer. Niet alleen voor het oog maar ook voor de voeten.

Of u nu van klassiek, eigentijds, landelijk of modern en strak houdt: een parketvloer past bij iedere inrichting.

Bij Paintex is er keuze uit veel verschillende houten vloeren. Hierbij kunt u kiezen voor de populaire visgraat vloer of de standaard planken. 

Al onze houtenvloeren zijn van AA kwaliteit 

 

 

 

Laminaat vloeren

 Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Dan is de kans ontzettend groot dat u als eerste aan laminaat denkt.

Dit is niet zo vreemd aangezien deze vloeren al sinds de introductie in de jaren 70 van de vorige eeuw razend populair zijn.

De voornaamste reden hiervan is dat laminaat geheel onderhoudsvriendelijk is. Zodra de vloer in uw woning ligt heeft u er vrijwel geen omkijken meer naar. Niet voor niets zijn laminaatvloeren vandaag de dag verkrijgbaar in talloze kleuren, patronen en formaten.

Bij Paintex heeft u een keus uit diverse soorten laminaat voor een betaalbare prijs.